perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kuulumisia ja blogin herättelyä


Kumpa voisi nyttenkin Urholla treenata kunnolla...
Pitkään aikaan ei ole tullut postauksia, ei ole ollut motivaatiota eikä aikaa kirjoittaa meidän heppakuulumisia... mutta nyt ajattelin taas pitkästä aikaa vähän kertoilla mitä meille kuuluu. 
Urho lähti viime syksynä ylläpitoon, mutta tuli nyt kesällä takaisin meille, ja ikäväksi yllätykseksi sitä oli potkaissut toinen hevonen ylläpitopaikassa ja sillä on hiusmurtuma sääriluussa. Nyt U:n jalka on parempi ja sitä saakin kävelyttää 30min päivässä, vielä olisi pari viikkoa että saisi kokeilla ravaako U ontumatta, jos näin on niin normaaliin liikutukseen voi palata pikkuhiljaa. Nyt kumminkin U:n kunto on laskenut ihan todella paljon ja sitä pitäsi alkaa kohottaa uudelleen.
Monille varmaan heräsi kysymys tässä vaiheessa, että oliko meillä hevosta tuona aikana, kun Urho oli muualla. No olihan meillä,15- vuotias estetamma joka on kisannut paljon 110cm tasolla, mutta hyppäsi paljon enemmän. Tamma oli säpäkkä ja todella luonteikas, kulki omalla moottorilla ja tämä hevonen opetti kyllä paljon. Tamma hyppäsi hyvin, mutta sillä oli myös todella paljon taitoja kouluratsastuksen puolella, kuitenkin se loisti esteillä. Ei käyty mitään kisoja tämän kyseisen hevosen kanssa, vaikka tarkoitus olisi ollutkin, olen kuitenkin kiitollinen siitä, että saatiin kyseinen hevonen ylläpitoon, tamma kuitenkin lähti uudelleen ylläpitoon, sillä meillä ei ollut varaa pitää kahta hevosta täysihoitopaikalla, koska Urho tuli meille takaisin, jotta saamme varmistettua, että jalka tulee varmasti kuntoon.

Huippu poni! Tämä poni on myös opetushevosena Helin tallilla!
Kingi
Kävin myös ensimmäiset koulukisani Tapsan tallilla 27.3, menin todella hienolla suomenhevosruunalla Kingillä. Kingi on 20- vuotias, mutta ei uskoisi ikäisekseen, herra on todella hyvässä kunnossa ja täynnä intoa. Menin siis helppo b K.N. special luokan ja sain 62%. Hevonen oli todella hyvä, mutta itse jännitin todella paljon niin jäin vähän pidättelemään sitä. Muuten olen ihan todella tyytyväinen kisoihin. Tämä herra on opetushevosena Helin tallilla.
Olen nyt pääasiassa ratsastanut ratsastuskoulun hevosilla, mutta olen myös puuhaillut paljon Urhon kanssa. Ollan etsimässä itsellemme hevosta, joten Urho on hiljaisessa myynnissä, tärkeintä on kuitenkin ensin saada U:n jalka kuntoon.


Kuulumisia olisi paljon enemmän, mutta tässä oli minun mielestä ne tärkeimmät ja ehkä mielenkiintoisimmat kuulumiset. Nyt minulla ja Jenkillä on kesäloma ja tarkoituksena olisi (ainakin minun osalta) kirjoittaa enemmän kuulumisia tänne blogiin, vaikka eipä me mitään ihmeellistä pystytä tekemään.
Toivottavasti tykkäsitte ja toivottavasti tämä postaus vähän selvensi sitä mitä on tapahtunut ja minkä takia postauksia ei ole tullut! Toivepostauksia saa heittää ilmaan!
- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti